Forside Nyheder

Bliver iOS6 afsløret den 11. juni?


Det ser ud til, at Apples udviklerkonference løber af stablen fra den 11. juni – hvad glæder du dig til det kommende iOS6?


 


Apples udviklerkonference ser ud til at løbe af stablen fra den 11. juni i San Francisco – det betyder højest sandsynligt en ny version af iOS.
 
Det ser ud til, at vi får et smugkig på den næste version af iOS til juni. Hvordan nu det, spørger du måske. Apple holder sin årlige udviklerkonference om sommeren i Moscone centret i San Francisco, og hvis vi tjekker kalenderen for messecentret, så er der et “corporate meeting” hele ugen fra den 11.-15. juni.


Sidste år blev Apples udviklerkonference afholdt fra den 7. juni og der blev vi blandt andet introduceret for iOS5 med det nye meddelelsescenter, iMessage og andre godbidder.


Sidste år fik vi ikke nogen ny iPhone på udviklermessen, og det var vi mange, der blev lidt skuffede over. Og da vi så endelig fik en ny iPhone i oktober, var der tale om en forholdsvis mindre opgradering af iPhone 4 med et S for enden.


Vi regner stærkt med at få et smugkig på iOS6, men der bliver antageligvis tale om en tidlig udviklerversion, og det færdige operativsystem vil nok først ramme iOS-enheder verden rundt i løbet af efteråret. Hvem ved, måske samtidig med en ny iPhone.


Hvilke nye funktioner og nyskabelser kunne I tænke jer at se i iOS6?


 


Kilde: Cult of Mac

Annonce