Forside * Nyheder

Er dette iPad 3s “skal”?


Det er lykkedes for tech-bloggen MIC Gadget at få fingre i en række ydre reservedele, der angiveligt skulle være en del af iPad 3s design. Og herfra kan de drage en række konklusioner.


Kamera-sensoren i iPad 3 bliver større, hvis man skal tro den kant-ramme, som MIC Gadget har fået fingre i. Det passer med rygterne om, at Apple har tænkt sig at gøre noget ud af kameraet i iPad 3, i stedet for altid at halte efter konkurrenterne, hvilket de har gjort på både iPhone-modellerne og iPad 2.


Chassis?et, der vises frem, er som rygterne også har beskrevet, tykkere end forgængeren, iPad 2. den ekstra plads skulle efter sigende blandt andet bruges til et større batteri. Hvis det er sandt, at der kommer en Retina-skærm ombord i iPad 3 med 2048×1536 pixels opløsning, så vil det sandsynligvis kræve et større batteri at holde batterilevetiden oppe i konkurrencedygtige længder.


Derudover kan MIC Gadget ? hvis det virkelig er en iPad 3-skal, de har fået fat i ? konkludere, at rygterne om at Home-knappen er fjernet, er falske. Der er stadig en Home-knap på de dele, som sitet har fået fat i.


Du kan se en video optaget af MIC Gadget HER. Vi samler rygter op om iPad 3 HER. Og husk, at vi dækker hele eventen live her på sitet onsdag aften dansk tid.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.