Forside Nyheder

Facebook – nu i Hi-Res


En tur i dyrehaven bliver nu lidt pænere på Facebook. Foto: Facebook Newsroom


Facebook giver dig nu mulighed for at vise dine Facebook-billeder i deres højeste opløsning. På store skærme bliver billederne op til fire gange større.


Er du typen, der bruger tid på at stalke dine gamle kærester på Facebook, men irriteres over den dårlige opløsning af de billeder, de har lagt ud af dem selv, taget med et dårligt mobilkamera? Eller er du måske lidt mere normal og bare godt kan lide at vise de billeder frem, du med møje og besvær har taget, uden at de skal miste deres fine detaljer?


I begge tilfælde er der godt nyt. Facebook har nemlig nu lanceret muligheden for at lægge store billeder i høj opløsning op på ens Facebook-profil. Når man klikker på pilene på billedet, kan man får det op i fuld skærmstørrelse. Så kan man kan se alle detaljerne, i stedet for at se på et billede, Facebook har komprimeret langt ned i helvede.


Ifølge Facebooks nyhedsblog vises billedet i så høj en opløsning som muligt med det samme, og kan på store skærme blive op til fire gange større end nu. Det skal nok, i stil med mange andre af Facebooks nye features, blive mødt med kritik af nogle og begejstring af andre. Det er formodentlig ikke alle, der har lyst til at få blæst sine venners billeder op i megastørrelse, bare fordi de skal se, hvad de render rundt og laver. Men for dem, der går op i gode billeder, skal der nok være glæde at spore.


 


 

Annonce