Forside * Nyheder

Finsk Avis: PureView kommer til Windows Phone 

Nokia introducerede PureView-teknologien i Nokia 808 på Mobile World Congress. Men allerede nu hedder det fra firmaet, at teknologien kommer til firmaets Windows Phone-modeller.Nokias nye PureView-teknologi bliver ikke kun tilgængelig på Nokia 808, men kommer også til Windows Phone. Det siger en af Nokias topchefer til en af Finlands største morgenaviser.


Det var med blandede følelser, at publikum og presse tog imod Nokia 808 PureView. Med 41 megapixels på kameraet, Carl Zeiss-objektiv og en efter sigende overlegen kamerasoftware, var denne smartphone en af de produkter, der blev skrevet allermest om fra Mobile World Congress, der netop er sluttet i Barcelona.


Problemet var bare styresystemet. Nokia havde nemlig lanceret telefonen med deres gamle Symbian-system, hvilket de fleste mennesker så som en stor skuffelse, nu hvor Nokias Windows Phone-modeller har så meget vind i sejlene. Men nu kan der være håb for dem, der gerne vil have Nokias nye kamerateknologi, men helst vil holde sig på Windows Phone-platformen.


Til den finske avis Aahmulehti fortæller Nokias Senior Vice President Jo Harlow, at PureView-teknologien, man kan finde i 808’eren, snart vil finde vej til de fleste af firmaets smartphones: “Jeg kan ikke give en præcis dato, men der kommer ikke til at gå længe,” siger hun til avisen.


Som et led i at gøre Windows Phone så stabil og enkel – og dermed populær – som muligt, har Microsoft sat meget specifikke hardware-krav til de telefoner, systemet skal køre på. Derfor kræver implementering af PureView en koordinering med Microsoft, og det er sandsynligvis det, der forsinker processen en smule.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.