Forside Nyheder

Fujitsu Android 4 media tablet til erhverv og privat


 


Fujitsu Stylistic er en ny tablet til både erhverv og privat, baseret på seneste Android Ice Cream Sandwich.


Fujitsu kalder selv den nye Android Media Tablet STYLISTIC M532 for “den perfekte mobile enhed til erhvervsfolk, som ønsker at kombinere arbejde og underholdning.”.


Denne mobile tablet er så alsidig, at Fujitsu lokker med at brugere altid har nem og sikker netværksadgang lige ved hånden i alle tænkelige situationer – på rejsen, ude hos kunderne, til at tage noter og synkronisere kalendere og handlingspunkter under møder. Med lang batterilevetid, nok til en hel dag ifølge Fujitsu.


Der er mulighed for adgang til Virtual Desktop Infrastructure (VDI) via den indbyggede understøttelse af Citrix, VMware og Microsoft Virtual Desktop-miljøer. Den kommer med præinstallerede erhvervsapplikationer er lige til at bruge, inklusiv en Office Document Viewer. Tabletten giver ligeså mulighed for fuld synkronisering med Microsoft Exchange-baseret e-mail og global adresseliste.


Understøttelse af DLNA, som betyder at multimedie-output fra STYLISTIC M532 kan overføres trådløst til fladskærme og projektorer med DLNA-understøttelse.


Vægten er 560 gram, og der er indbygget 3G/UMTS mobildata og GPS.


Kører Android 4 (Ice Cream Sandwich). Prisen er ikke oplyst.

Annonce