Forside Nyheder

Google Nexus-tablet allerede klar til maj


Google vil måske kunne præsentere sin Nexus-tablet allerede om et par måneder.


 


Kilder ude i asien peger på ASUS som producenten bag den første Nexus-tablet ? maskinen forventes klar allerede til maj med hurtig indmad og lav pris.


Vi har før hørt masser af rygter om, at Google arbejder på at få en Nexus-tablet ud på butikshylderne, og nu rapporterer kinesiske Digitimes.com, at den længe ventede maskine vil blive produceret i samarbejde med ASUS.


Skal vi tro de kinesiske kilder, så kunne tablet-computeren allerede være klar til maj, og den vil angiveligt blive prissat aggressivt mellem 200-250 dollars for at kunne konkurrere med Amazons Kilde Fire, der har opnået pæn salgssucces i USA.


Det spekuleres, at maskinen vil være baseret på ASUS? egen og tidligere annoncerede MeMo ME370T, og at den vil være udstyret med en 7-tommer skærm med 1280 x 800-pixel opløsning, en Nvidia Tegra 3-quadcoreprocessor akkompagneret af en gigabyte hukommelse.


Google har fornyeligt samlet alle sine onlinetjenester under navnet Google Play, og det ville være logisk for teknologigiganten, at få en maskine ud på butikkerne, der for alvor kunne lokke forbrugerne til at købe online-indhold og samtidig
øge interessen blandt tredjepartsudviklere for at lave tablet-optimerede Android-apps.


Såfremt en Nexus-tablet ikke dukker op til maj, så afholder Google sin årlige udviklerkonference, Google I/O, i slutningen af juni. Her har Google tradition for at introducere nye initiativer og afsløre nye produkter.

Annonce