Forside Nyheder

Google skal udlevere fortrolig info om Android til Apple


Får Apple nu et unikt smugkig ind i Androids udviklingsafdeling?


 


Apple går direkte efter Google, som nu har fået påbud i retten om at udlevere fortrolig information om Androids fremtid.


Googles forsøg på at støtte Android ved at opkøbe Motorola kan ende som en ren boomerang. Forleden fik Motorola forbud mod flere patent-klager i Tyskland, indtil igangværende søgsmål er afklaret, og nu har de været en tur i retten i USA.


Apple krævede indsigt i Androids roadmap, som er planerne for den fremtidige udvikling, som led i Googles overtagelse af Motorola.


Nu har en dommer i USA givet ordre til Google og Motorola Mobility, om at videregive information til Apple om Android-udviklingen. Det skriver finansmagasinet Bloomberg.


Det er uklart hvem hos Apple der får indsigt i de formodentlig meget følsomme data. Google har ikke ønsket at kommentere afgørelsen.


Udvekslingen af informationer er led i en retsag anlagt af Apple i 2012 mod Motorola omkring patenter. Google og Motorola skal også overdrage informationer om Googles køb af Motorola til Apple.


Motorola har ligeledes sagsøgt Apple om patenter, og de sager afgøres efter dom i den første retsag der starter 11. juni i år.

Annonce