Forside Nyheder

iPhone 5 bliver stor


Ingen ved hvordan den nye iPhone 5 vil komme til at se ud. Dette er blot et af nettets mange bud.


 


Nu skulle Apple have lagt sig fast på en skærmstørrelse til iPhone 5, og holder de rygter bliver det en stor telefon. Og den kommer inden sommer.


Nøj, den er stor. Sådan kan det godt lyde når du senere på året trækker iPhone 5 op af lommen.


De seneste rapporter – rygter – fortæller nemlig at Apple nu har valgt skærmstørrelsen til deres næste smartphone, og der er tale om en noget større skærm. Det skriver Reuters.


iPhone 5 kommer angiveligt med en 4,6″ stor skærm. Det er en del større end de 3,5″ der sidder i de nuværende iPhone 4 og iPhone 4S modeller.


Reuters citerer Maeil Business Newspaper, der har talt med en ikke navngiven kilde i elektronikindustrien. De fortæller at Apple nu har afgivet ordre på de nye store displays. De største skærmleverandører til Apple, Samsung og LG, har ikke ønsket at kommentere oplysningerne.


4,6″ er ca. samme skærmstørrelse som bruges i eksempelvis google-telefonen Samsung Galaxy Nexus (4,65″). Apple har valgt at fortsætte linjen med retina-displays, så regn med endnu en skærm af ypperste kvalitet i opløsning og farver.


Den nye iPhone 5 kan blive lanceret allerede her inden sommer fortæller Reuters. Eller skulle vi blot kalde den iPhone (The New iPhone) som den kan komme til at hedde istedet.

Annonce