Forside Nyheder

Kompromiløst mikroanlæg fra Panasonic


 


Panasonic’s PMX-serie har i mange år været en stærk udfordrer blandt mikrosystemer i de højere klasser. Nu lancerer firmaet en efterfølger.


SC-PMX5 er Panasonic’s fineste mikrosystem. Udstyrslisten begynder med en praktisk og bekvem iPod/iPhone-dock direkte på toppanelet, så man hurtigt kan få adgang til sine playlister i systemet. Den digitale overførsel betyder, at signalet ikke konverteres unødigt, og lyden bevarer sin høje kvalitet hele vejen.


PMX5 har også CD-afspiller, FM-radio og en USB-indgang til eksterne lydkilder som MP3-afspillere og flash-hukommelser.


Forstærkersektionen på 120 W arbejder endvidere helt digitalt, og det eliminerer praktisk talt al forvrængning i audiosignalet, fordi musikken håndteres direkte i digital form uden konvertering til et analogt signal ? helt frem til højttalerudgangen. PMX5 har en indbygget “Anti-Jitter Digital Amplifier”, der minimerer de jitter-fænomener, som kan opstå under den digitale signalbehandling.


Højttalere er solide 3-vejs konstruktioner med den samme seriøse grundholdning som resten af systemet. De indeholder bl.a. to diskantenheder ? en “Super Tweeter” og en ny, forbedret “Soft Dome” diskant samt en 14 cm basenhed med nyudviklet PP (polypropylen) membran forstærket med bambusfiber og kulfiber-komposit. Det indbyggede filter betyder, at lyden opdeles i de forskellige frekvensområder direkte i højttaleren og tilpasses perfekt til hver enkelt enhed. Kraftige skrueterminaler til højttalerkablerne sikrer en god, stabil kontakt hele vejen.


Ud over den klare og kraftfulde lydgengivelse er PMX5 et glimrende eksempel på, hvordan et rent og diskret design kan smelte ind i ethvert rum i et hjem. Hovedenheden har frontpanel og knapper i elegant børstet aluminium, som giver designet et eksklusivt udtryk.


SC-PMX5 bliver introduceret i butikkerne i foråret. Prisen er endnu ikke fastlagt.

Annonce:
Forrige artikelLille gulvhøjttaler fra Boston Acoustics
Næste artikelMon Apple smider en kortbombe i aften ?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.