Forside Produkter HiFi & Surround

Lille gulvhøjttaler fra Boston Acoustics


 


Boston Acoustics A 250 er en lille og let placerbar 2-vejs højttaler i Bostons A-serie. 


A 250 er en lille og let placerbar 2-vejs højttaler i Bostons A-serie. Så er du til lyden fra gulvhøjttalere, uden at have plads til de største og dyreste af slagsen, kunne denne lille prisvenlige Boston-højttaler være et bud.


I forhold til storebroderen A360, er lydtrykket naturligvis mindre, men denne højttaler går alligevel helt ned til 45 Hz ved hjælp af de dobbelte 5.25 tommer, keramiske/glasfiber polymer-enheder.


Dette opnår Boston ved at bruge en speciel teknologi kaldet Deep Channel Design, eller til dagligt DSD, som gør højttalerne i stand til at levere mere bas samtidig med at forstærkeren leverer samme effekt.


Naturligvis handler det også om at finde en balance i lyden, og for at komplimentere deres kraftige basgengivelse benytter Boston en glimrende 1-tommer Kortec soft dome-diskant, der går hele vejen op til 25 kHz, ligesom mellemtonegengivelsen på fortrinlig vis binder lydbilledet sammen. Højttaleren kræver generelt ikke meget fra forstærkeren, da det er en 8 ohms konstruktion med en følsomhed på 89 dB.


Kabinettet er en ridsefri højglans-lakering.


Prisen er kr. 2.095,-


 


Kilde: hififreaks.dk

Annonce