Forside * Nyheder

Lomme-smartphone fra SamsungEndnu en Galaxy-smartphone fra Samsung har set dagens lys. Men denne gang er der tale om en smartphone i miniformat. Galaxy Pocket er en skrabet minimodel for folk, der ikke kan lide store telefon-plader.


Er du træt af, at din smartphone fylder som en hel plade Marabou i din lomme? Eller har du et par gamle forældre, der skal have skiftet deres 12 år gamle Nokia-telefon ud?


Galaxy Pocket er en Android-smartphone med – efter dagens standarder – en ret lille skærm. Kun 2,8 tommer er den på, hvilket fog formodentlig er rigeligt, hvis man har små fingre og ikke skal se HD-film eller browse store websites fra sin smartphone. Der er tale om en skrabet model, en smartphone til de der typer, der tidligere sagde, at “en mobiltelefon skal bare kunne ringe,” men som nu modstræbende også gerne vil kunne emaile, sms’e, GPS-navigere og tage et enkelt billede i ny og næ.


Der er endnu ikke sluppet en pris ud, men telefonen bliver næppe dyr, når den kommer til april. Ifølge en pressemeddelelse fra Samsung bliver prisen “attraktiv.” Processoren i smartphonen er også kun på 832 megahertz, kameraet er kun på to megapixel og hukommelsen er på tre GB, (der dog kan udvides med et hukommelseskort) så man får hvad man betaler for. Eller rettere: Hvad man IKKE betaler ret meget for.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.