Forside Nyheder

Motorola Motoluxe kommer til Danmark


 


Motorola klar med en ny smartphone på det danske marked. Motoluxe hedder den stilfulde moderigtige model.


Det tre M’er – Motorola Mobility Motoluxe – er betegnelsen på ny Android smartphone på det danske marked.


Den nye smartphone byder på en 4″ touchskærm og et 8 MPixel kamera med autofokus og blitz. Med de præinstallerede apps deler du derefter hurtigt billederne med familie og venner via dine sociale netværk.


Motoluxe kommer med Android 2.3 med Motorolas Motoswitch brugerflade ovenpå som gør dagligdagen med telefonen nemmere. Eksempelvis lærer den hvem du taler mest med og hvilke apps du bruger mest, og sætter dem i centrum for dig.


Social Graph gør, at du enkelt og hurtigt kan kommunikere med dem, der betyder mest. Den lærer sig, hvilke kontakter, der er vigtigst for dig og anvender informationerne til at opbygge din hjemmeskærm. Jo mere du kommunikerer med nogen ? jo større bliver personens ikon. For at gøre din anvendelse af apps enklere findes også Activity Graph, som laver skræddersyede menuer, alt efter hvordan du anvender dine apps. Med Music Now spiller du den musik, du synes bedst om og Smart Gallery viser dine favoritbilleder opdelt i album.


Der er indbygget GPS og Bluetooth.


For mere information om alle specikationerne, læs mere her


Motorola Motoluxe er klar til salg i Danmark, prisen ventes at lande lige omkring de 2200 kroner.

Annonce:
Forrige artikelSamsung kom til at afsløre en ny mindre iPad
Næste artikelTurntable.FM laver aftaler med pladeselskaberne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.