Forside Nyheder

Motorola vinder Apple-retssag


 


Apple har tabt deres sagsanlæg mod Motorola Mobility. ITC (International Trade Commission) i USA har endelig fastslået, at der ikke foregik noget brud på patenter, da Motorola Mobility begyndte at producere Droid-telefoner.


Apple må have skyhøje advokatregninger for tiden. De har adskillige retssager kørende mod deres konkurrenter, men nu kan et kapitel slutte i en af dem. I forlængelse af en indikation, den dømmende, amerikanske instans ITC tidligere har publiceret har kommissionen fundet, at Motorola Mobility ikke bryder nogle af Apples patenter i deres populære Droid-modeller, hvoraf vi især kender Droid RAZR herhjemme.


Dermed har Google, der er godt igang med at opsluge Motorola Mobility, fået endnu en fjer i hatten i forhold til de anklager, Apple har rettet mod dem i forhold til at de skulle efterligne iPhones og iPads i deres Android-designs.


ITC er dog en erhvervs-specifik domstol, lidt á la Sø- og Handelsretten i Danmark. Det betyder, at Apple stadig kan appellere dommen til en føderal højesteret. Og det er der mange, der forventer, at de gør, siden det har været mønstret hidtil.


Apple har netop indkaldt til et telefon-pressemøde, hvor de vil afsløre, hvad de vil gøre med deres massive kontantbeholdning. Måske vil de bruge dem på retssager?

Annonce