Forside * Nyheder

Nu får Lumia 800 endelig internetdeling


Du kan nu få Lumia 800 i hvid ? Og angiveligt snart også med internetdeling via Wi-Fi.


 


Nokias populære Windows-mobil får endelig internetdeling via Wi-Fi – og kan nu også fås i hvid!


Det er en standardfunktion på de fleste nyere smartphones, men Nokias roste og eftertragtede Lumia 800-mobil er endnu ikke i stand til at dele sin 3G-forbindelse via Wi-Fi.


Den det ser måske ud til at ændre sig  denne uge. Den italienske webside Plaffo.com rapporterer, at funktionen finder vej til Nokias mobil inden månedens udgang.


Informationen kommer angiveligt fra italienske 3, og hvis italienerne får adgang til internetdeling, hvorfor så ikke også danskerne?


Internetdeling via Wi-Fi er indbygget i Windows Phone 7.5 (også kendt som Mango), men funktionen skal aktiveres af producenten, og af en eller anden grund, så har finnerne ikke har lyst til at give os adgang til at dele løs af internettet.


Nogle vurderer, at batteriproblemet med Lumia 800 var grunden til, at Nokia valgte at udelade internetdeling til at starte med. Nu ser det dog ud til, at Nokia har fået styr på strømbruget i Lumia 800, og det kan være grunden til at vi nu endelig får internetdeling.


Nokia Lumia 800 kan nu også fås i en hvid model hos Telia.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.