Forside Nyheder

Nu kan du downloade den nye Sonos Controller


Den nye Mini Controller er en af nyhederne i den nye software fra Sonos


 


Sonos’ nye software til Windows og Mac er nu klar og kan downloades direkte fra selve programmet – du forkæles med en bedre og mere funktionel brugergrænseflade


Vi er store fans af Sonos her på Recordere.dk, og vi elsker at det amerikanske firma konstant forbedrer sine produkter. Som lovet i sidste uge, så er firmaet nu klar med sit nye Sonos Controller-program til Windows og Mac. Samtidig har firmaets apps til iPad, iPhone og Android også fået en opdatering.


Du kan læse om nyskabelserne i den nye Sonos Controller lige her, men det korte af det lange er, at det nu bliver nemmere at finde, styre og afspille dine musiksamling og få adgang til musiktjenester fra et hvilket so helst rum i din hybel.


Vi har leget kort med Sonos Controlleren på en MacBook Air med Mac OS X 10.8 Mountain Lion DP2, og alt lader til at spille fint. Det var herligt nemt at starte en afspilning af det nye Miike Snow-album, Happy To You, fra WiMP, og vi er også fans af den nye Mini Controller, der gør dig i stand til at styre afspilningen mens du arbejder i andre programmer.


Download Sonos Controlleren nu og fortæl os hvad du synes.

Annonce