Forside Nyheder

Nu over 70.000 apps til Windows Phone


Der er nu over 70.000 apps til Windows Phone, men der er endnu langt op til iOS og Android.


 


Microsoft er godt på vej til at etablere Windows Phone som det tredje reelle alternativ til iPhone og Android.


Det er ikke sjovt at rende rundt med en smartphone, hvis du ikke kan fylde den med apps, der giver adgang til underholdning, dine yndlingstjenester og lader dig bruge skidtet til dit musikanlæg, checke ind på flyet eller lignende.


Microsoft halter stadigvæk efter Apples iOS-platfprm og Google Android, men softwaregiganten fra Redmond kan nu prale af, at der er over 70.000 apps i Marketplace til Windows Phone. Ikke nok med det, der er over 100.000 registrerede softwareudviklere til platformen, og der kommer cirka 300 nye apps til hver dag.


Apple er dog stadigvæk klart i front med over en halv million apps i App Store, og Google kan prale af over 400.000 apps i Android Market, øh, Google Play.


Det handler dog ikke om kvantitet, men om at brugeren kan finde de mest relevante apps til sin digitale hverdag.


Jeg er eksempelvis ret lun på Nokia Lumia 900, men ærgrer mig over, at der ikke er officielle Windows Phone-apps til Sonos og Dropbox. Ligeledes savner jeg en app til tjenesten Shoeboxed som jeg bruger meget her i USA, og American Express har heller ikke en app til Windows Phone. Og jeg kunne blive ved.


Hvilke apps savner du i Marketplace til Windows Phone?

Annonce:
Forrige artikeliPhone 5 bliver stor
Næste artikelOplev Xeo
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.