Forside Nyheder

Ny Apple TV i dag?

 


 


Ud over en ny udgave af iPad, så ser det også ud til at Apple kunne være klar med en forbedret udgave af Apple TV med understøttelse for 1080p HD-video, Bluetooth 4.0 og Siri.


Vi ved, at Apple på onsdag afslører den næste udgave af iPad, men måske får vi også selskab af en forbedret udgave af den lille sorte Apple TV-boks. Det skriver websiden 95o5Mac, der har fundet bevis for eksistensen af enheden i betaversioner af Apples iOS-software.


Det forventes, at en forbedret Apple TV-boks vil understøtte 1080p HD-video, og 9to5Mac har fundet referencer til en Broadcom-chip, der tyder på understøttelse af Bluetooth 4.0. Apple er begyndt at understøtte den nye Bluetooth-standard i flere af sine produkter, blandt andet i iPhone 4S, MacBook Air og Mac Mini.


9to5Mac påpeger, at Bluetooth 4.0 understøtter højere hastigheder, bruger mindre strøm, og at enheder kan parres næsten øjeblikkeligt i forhold til ældre Bluetooth-grej, der tager hele seks sekunder om at foretage en parring.


Det spekuleres at Bluetooth 4.0 vil erstatte den infrarøde forbindelse i den nuværende fjernbetjening, og at Apple potentielt vil kunne indbygge en mikrofon, så du kan styre boksen med stemmekommandoer.


Den næste Apple TV-boks vil antageligvis bruge Apples A5-processor eller potentielt den nye A5X- eller A6-processor i iPad 3.

Annonce