Forside Nyheder

Ny iPad er allerede udsolgt i Storbritanien


Helt efter håndbogen for nye Apple-lanceringer, så meldes den nye iPad nu udsolgt på det første europæiske marked.


Udsigten til manglende LTE (4G) i Europa har ikke dæmpet lysten til nyt æblegrej. Apple er allerede ved at løbe i leveringsvanskeligheder med den ny iPad, men det er helt efter “håndbogen” i Apples PR.


Nye produkter skal helst gå i restordre næsten med det samme, kun der kan der skabes nok hype til fortsat interesse og køer foran butikkerne. Det var onsdag aften at Apple kunne lanceret Den ny iPad, med lancering i den første række lande d. 16. marts og næste portion (deriblandt Danmark) d. 23. marts.


Men allerede nu melder Apples butikker i Storbritanien om udsolgt, hvilket lige nu betyder yderligere 2-3 ugers leveringstid. Andre steder i Europa er ventetiden dog mindre.


Vi må formode at en den længere leveringstid skyldes, at Apple holder enheder tilbage til de øvrige europæiske lande. Så de første Apple-hungrende danskere stadig kan nå at få nyt legetøj her d. 23. marts. Vi krydser fingre.


I USA kan de fleste udgaver af den ny iPad fortsat leveres.


Der er endnu ingen officielle tal for hvor mange der er forudbestilt.

Annonce:
Forrige artikelOpdateret: Nu får Samsung Galaxy S II snart sin is-sandwich
Næste artikelSamsung-gave til Angry Birds fans
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.