Forside Nyheder

Ny Sonos Controller til PC og Mac


Blandt de nye programmer er en lille afspiller til skrivebordet på computeren


 


Nu får Sonos Controller til PC og Mac en tiltrængt opdatering. Udseende og betjening bliver som på tablets, og der kommer bedre  søgning og hurtigere adgang til musikken.


Sonos team arbejder lige nu på højtryk, for at blive klar med en helt ny udgave af Sonos Controller til Mac og PC. Den nye Controller skal gøre det endnu lettere at finde og afspille musik, i hvilket som helst rum via din stationære eller bærbare computer.


Som vi kunne fortælle i forbindelse med besøget hos Sonos på CES 2012, så får den nye Controller hurtigere adgang til musikken og forbedret søgefunktionalitet.


Den nye søgefunktion indebærer at du hurtigt kan søge på artister, sange, album eller radiostationer direkte fra dine musiktjenester, radiostationer eller musikbibliotek, alt fra samme søgefelt. Desværre kan man endnu ikke søge på tværs af services.


Udseendet af programmerne ligner mere Sonos til tablet og smartphone nu, og der kan benyttes den nye “drag-and-drop”- funktion til at fylde musik-køen ud fra musiknumre, album, kunstnere eller spillelister. Derudover er alarm- og timerfunktionen nu synlig i hovedmenuen.


Den mest interessante nyhed ved den nye Controller er nok den nye Mini Controller, en lille applikation som gør at du kan styre musikken samtidig med at du arbejder i andre applikationer. Når din Sonos Controller er minimeret kan du også styre musikken direkte fra systemfeltet i Windows eller Dock i Mac.


Opdateringen er tilgængelig fra og med næste uge. Få et smugkig på videoen herunder: 


 


Annonce