Forside Nyheder

Nye støjreducerende hørebøffer fra AKG


AKG K495 NC


 


AKG med støjreduktion


Større oplevelse. Hold forstyrrende lyde væk, med to nye støjreducerende hovedtelefoner fra AKG


AKG?s to seneste støjreducerende hovedtelefoner, AKG K495 NC og AKG K490 NC, lukker forstyrrende baggrundslyde ude, og giver derved en endnu bedre musikoplevelse. Perfekt, hvis man ønsker at slappe af på en længere rejse eller bare ønsker at lukke forstyrrende lyde ude i bybussen, på kontoret eller i hjemmet.


Til forskel fra mange andre hørebøffer med støjreduktion, så kan du fortsætte med at bruge AKG-hovedtelefonerne her i almindelig i passiv tilstand, når batterierne løber tør. Opladning sker via USB.


Begge hovedtelefoner har en justerbar pasform, der gør dem behagelige at have på i længere tid. Når de ikke skal bruges mere, kan de foldes sammen og pakkes ned i den medfølgende taske


 


To modeller.


AKG K495 NC er topmodellen der leverer kvalitetslyd og har en effektiv støjreduceringsteknik, der bygger på ANC (active noice control) og hovedtelefonernes closed loop-teknik. Hovedtelefoner er fremstillet i aluminium og læder. K495 NC leveres med en taske, to lydkabler, en adapter til usb-opladning og en adapter til flystik.


Specifikationer på AKG K495 NC


AKG K490 NC er et par lette hovedtelefoner, også med en aktiv støjreducering. Den lette vægt giver en behagelig pasform, uanset hvor længe man har dem på. K490 NC leveres med en taske, en adapter til flystik og et kabel til usb-opladning.


Specifikationer på AKG K490 NC


 


 AKG K490 NC 


Priser og tilgængelighed  • AKG K490 NC koster kr. 2.299,-
  • AKG K495 NC koster kr. 2.999,-

Begge kommer i butikkerne til april.

Annonce