Forside Nyheder

VM Bold på DR og TV 2 frem til 2022 


TV 2 og DR har i samarbejde med skandinaviske tv-stationer sikret rettighederne til flere VM-slutrunder i fodbold.


Sveriges Television har på vegne af seks skandinaviske tv-selskaber – herunder TV 2 og DR – lavet en otteårig aftale med det internationale fodboldforbund FIFA om fodboldmesterskaberne mellem 2015 og 2022.


Aftalen omfatter senderettighederne på alle platforme for FIFA VM 2018 i Rusland og FIFA VM 2022 i Qatar (begge for herrer), FIFA VM 2015 i Canada og FIFA VM 2019 (begge for kvinder) samt FIFA Confederations Cup 2017 og 2021.


De tv-selskaber, som indgår i aftalen, er – foruden Sveriges Television, TV 2 og DR – TV4 Sverige, TV 2 Norge og NRK.


“På TV 2|SPORTEN tænker og planlægger vi langsigtet, og det er købet af VM-rettighederne i 2018 og 2022 et klart udtryk for. Vi vil være hele Danmarks hjemmebane både nu og i fremtiden, og vi vil også fremover dyrke de store sportsbegivenheder, som er endnu mere end stor sport”,siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.


Når det gælder VM-fodbold for herrer garanteres det, at mindst 46 af de 64 kampe skal vises på TV 2 og DR. Fordelingen af turneringerne og kampene vil finde sted senere.


“I kraft af dagens aftale har vi taget yderligere et stort skridt for at opnå FIFA’s målsætning om at gøre FIFA VM så tilgængeligt som muligt for så mange mennesker som muligt”, siger Niclas Ericson, chef for FIFA’s tv-division.


 


Kilde: TV 2

Annonce:
Forrige artikelInteressen daler for Android Apps
Næste artikelBeoSound til den nye Mercedes-Benz SL
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.