Forside Nyheder

YouSee genoptager opdatering af bokse


 


Opdatering klar igenYouSee er klar til at genoptage opdateringen af digital-boksene, efter at tekniske problemer stoppede udrulningen i sidste uge.


Så er YouSee parat til at genoptage opdateringerne af Samsung-boksene. De forventer at rulle opdateringen ud over hele landet i morgen onsdag, men allerede i dag tirsdag vil vi gøre den tilgængelig i udvalgte områder.


Efter at YouSee i sidste uge besluttede midlertidigt at stoppe opdateringen, har de haft teknikere hos Samsung i Korea og i Polen til at analysere en del af de bokse, som blev ramt af alvorlige fejl i forlængelse af opdateringen.


Deres analyser har vist, at enkelte bokse under helt særlige omstændigheder kan blive ramt af fejl, som gør, at de ikke kan genstartes efter opdateringen og derfor må sendes på værksted.


Opleves sådan en fejl så kontakt YouSee support på telefon 8080 4050 eller email til isupport @ yousee.dk (fjern mellemrummene). Vær klar med med navn, adresse samt det nummer, der står på dit digital kort (sidder bag på bokse med harddisk-optager, foran på boksen uden optager). Så sørger YouSee for at ombytte den defekte boks så hurtigt som muligt.


 


Selve opdateringen 


I praksis er det kunder under centralen i Slet, der i første omgang får glæde af opdateringen. På de øvrige centraler forventer vi at være klar med opdateringen fra morgenstunden i morgen onsdag.


Opdateringen sker ved at slukke og derefter genstarte boksen. Når du på skærmen bliver bedt om at tage stilling til opdateringen, skal du trykke ?OK?.


Læs mere om opdateringen her


Deltag i debatten i forummet

Annonce