Forside Nyheder

YouSee stopper opdatering af boks


 Grundet problemer med udrulningen af ny software til YouSee-boksen, er der nu lukket for yderligere opdateringer.


Opdateringer ruller ud til YouSee-boksen skrev vi tidligere i dag, men nu er der sat en prop i hullet. Årsagen er tekniske problemer hvor boksene ikke starter op igen efter opdatering.


“Vi har besluttet midlertidig at stoppe med opdatering af Samsung boksen med den nye software. Årsagen er – som beskrevet nedenfor – at enkelte kunder har oplevet, at boksen ikke har kunnet genstartes efter opdatering.” skriver YouSee på Facebook.


Ifølge YouSee er der tale om et begrænset antal digital-bokse som driller, men nok til at de nu har brug for nogle dage mere til at analysere problemerne. Opdateringen er derfor midlertidigt indstillet


Svaret fra YouSee kan læses herunder. Vil du følge erfaringerne fra brugerne på recordere.dk så tjek emnet:


Erfaringer: Opdatering til YouSee-boksen marts 2012


 


 YouSee på Facebook


Vi har besluttet midlertidig at stoppe med opdatering af Samsung boksen med den nye software. Årsagen er – som beskrevet nedenfor – at enkelte kunder har oplevet, at boksen ikke har kunnet genstartes efter opdatering.


Vores teknikere har hentet de fejlramte bokse hos en række kunder, men vi har endnu ikke været i stand til at finde fejlen. Derfor venter vi med at opdatere flere bokse…. Kunder, der har opdateret boksen, og som ikke oplever fejlen, skal ikke foretage sig yderligere.


I de tilfælde, hvor boksen fejler, vil vi meget gerne have besked. Enten direkte til support på 80804050 eller pr mail på isupport (snabel-a) yousee.dk med oplysning om navn, kundenummer eller adresse.


Jeg kan oplyse, at vi indtil videre har opdateret ca. 15.000 bokse, og at vi foreløbig har registreret ca. 100 tilfælde med fejl.


Vi forventer, at vi kan genoptage opdateringerne inden for de nærmeste dage.


 

Annonce