Forside Nyheder

Årets påskegadget: 3D-printer til chokolade


Påsken betyder ekstra fridage, påskefrokoster med masser af snaps og rugbrød, påske-øl og gule plastikkyllinger over det hele. Det betyder også, at butikkerne flyder over med påskeharer og påskeæg i chokolade, pakket ind i farverigt sølvpapir.


Men skulle det sidste nu være lidt for kedeligt til påskefrokosten 2. påskedag, så kan det være, at du til næste års påske-event skal hive det store Visa/Dankort op ad lommen og investere i denne chokolade-printer. Og der er ikke bare tale om en printer, der kan skrive ting på spisbart papir med chokoladeskrift. Nix, Choc Edges chokoladeprinter, Choc Creator, er en 3D-printer, der nærmest kan forme hvad som helst, du beder den om – i chokolade.


Udenfor påskesæsonen er det måske verdens bedste undskyldning for at gøre noget for sin bedre halvdel, når man investerer i Choc Edge-printeren. Tænk, hvis man nu kunne skrive hendes eller hans navn med chokolade?


Men Choc Creator er ikke billig. Der er introduktionstilbud på den hos Choc Edge til ca. 22.400 kroner, og så skal du til England for at hente den. Du kan dog også prøve lykken på eBay, hvor firmaet vil auktionere 10 af de nye printere væk fra på tirsdag.


Du kan se Choc Creator i aktion og læse mere på Choc Edges hjemmeside.

Annonce