Forside Nyheder

Apple tjener fire gange så meget på apps som Google


 


Google er ikke særlig gode købmænd. Det er konklusionen i en ny analyse, som firmaet Flurry Analytics har lavet. De er langt bagud i forhold til nummer 1 og 2 på listen, Apples App Store og Amazons app-butik.


Som man kan læse i denne Recordere-nyhed, daler interessen for Android-platformen blandt app-udviklere.


Men det er ikke kun på udviklingsfronten, at det går sløvt, når det gælder Android og apps. Googles app-butik, Google Play kan nemlig slet ikke følge med, når det gælder salg af apps. En ny undersøgelse foretaget af Flurry Analytics viser, at Google Play kun tjener 23% af, hvad Apple tjener på at sælge apps i deres App Store.


Ifølge Flurry handler det slet og ret om, at Google bare ikke er gode til at drive butik, modsat Apple. Det er også forklaringen på, at Amazon tjener næsten lige så mange penge på at sælge apps i deres app-butik som Apple gør.


Amazon tjener 89% af Apples indtjening, men de har jo også en vis erfaring med at drive en onlinebutik, kan man sige. Det pudsige er naturligvis, at Amazons butik primært sælger apps til Android-platformen, som de kører på deres Kindle Fire-tablet.

Annonce