Forside Nyheder

Avis: Sony fyrer 10.000


 


Den japanske finansavis Nikkei skriver, at Sony tager hul på omstruktureringen af virksomheden med at sige farvel til 10.000 ansatte.


Sonys nye topboss Kazuo Hirai, kaldet Kaz, tiltrådte per 1. april og nu gør Sony sig klar til den omstrukturering som har været undervejs i et stykke tid nu. TV-divisionen kører med underskud for 8. år i træk, og senest er varslet et nyt år med røde tal i den stolte japanske elektronikkoncern.


Sony selv har ikke meldt noget ud om de konkrete planer, men den sædvaneligvis velorienterede japanske finansavis Nikkei skriver, at Sony slagter 10.000 jobs svarende til 6% af arbejdsstyrken verden over.


Halvdelen af de mange jobs forsvinder i divisionen for mellemstørrelse LCD-displays.


Som et led i at tage ansvar ventes tidligere Sony-boss og nuværende bestyrelsesformand Sir Howard Stringer og 6 andre bestyrelsesmedlemmer at afstå fra eventuelle bonus.


Tidligere omstruktureringer har primært handlet om produktionen, men denne gang ventes det at betyde ændringer i salg og administration også.

Annonce:
Forrige artikelÅrets påskegadget: 3D-printer til chokolade
Næste artikelSamsung OLED-teknologi angiveligt stjålet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.