Forside Produkter HiFi & Surround

Drømmen om det perfekte: Gato CD/DAC


 


Nyt legetøj til HiFi-entusiasten der har alt (minus friværdi). Danske Gato Audio CDD-1 er en ny CD-afspiller og DAC i et fancy design.


Med CDD-1 introducerer danske Gato Audio ikke bare endnu en high end CD afspiller med fancy design og gode specs. De har fra udviklingens start bestræbt sig på at lave et samlingspunkt for de mange digitale signalkilder der findes i dag. CDD-1 er derfor mere en D/A converter med indbygget drev end bare CD afspiller.


Med både coaxial S/PDIF og asynkront USB inputs, der begge accepterer op til 24bit/192kHz, er CDD-1 pt. en af de mest alsidige high end afspillere på markedet. Den afspiller nemt højopløst musik fra dine digitale streaming enheder, computere eller endog direkte fra en iPad. I DAC mode udlæses både bitdybde og sample rate i det analoge display, så kvaliteten altid er i fokus.


  


Gammeldags CD’ere afspilles fejlfrit af Philips velkendte og hundedyre CDpro2 drev, der til lejligheden er monteret i en næsten et kilo tung massiv aluminiums tallerken. CD skift gøres nemt i en bevægelse med den geniale lågkonstruktion med integreret “pladestrammer”.


Den komplette drevsamling er isoleret fra resten af apparatet med special fremstillede Sorbothane gummibøsninger som samlet garanterer en resonansfri kobling.


Selve signalbehandlingen starter med en ultra præcis clock med lav jitter der orkestrerer sample rate converter og de to dual mono, dual differentielt koblede Burr brown PCM1794 DAC’s. Til slut er der brugt i hundredevis af timer på lytteoptimering af I/V convertere og “udgangstrinnet” ? begge med hver deres bløde analoge filtre og bias koblinger.


Som på den matchende forstærker AMP-150 kan CDD-1 leveres med låg i piano sort, højglans hvid eller højglans valnødefiner.


Vejl. pris er godt kr. 45.000,-  (inkl. moms, manual, papkasse og alt muligt andet).


 Annonce