Forside Indhold og distribution Film

Filmen Total Recall vender tilbage


 


Fans af science fiction filmen Total Recall kan se frem til en ny filmatisering. Se traileren her.


Vi befinder os i år 2084. Jorden har overlevet en 3. verdenskrig. To regeringsblokke, der er i strid med hinanden, hersker over resterne. Der er nu en koloni på Mars, som præges af politiske uroligheder.


Bygningsarbejderen Douglas Quaid befinder sig på jorden, og drømmer om livet på en anden planet. Rekal Inc. giver ham mulighed for at leve drømmen ud, uden at han har flyttet sig ud af stedet. Dette via en ny hukommelse.


Men noget går galt, han får en hukommelse om livet som hemmelig agent på Mars. Hvad er virkeligt og hvad er ikke?


Filmen bygger på novellen Erindringer Engros,  på engelsk We Can Remember It for You Wholesale, af Philip K. Dick (1928-1982). En forfatter der også står bag andre filmmatiserede noveller som Blade Runner, Minority Report m.fl.


Den første film er fra 1990 med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen som Quaid. Nu er der en genindspilning af filmen på vej, med ireren Colin Farrell. Se traileren her.


 

 

Annonce