Forside Nyheder

Google-boss lover prisbillige Android-tablets


Prisbillige tablets er et fokusområde for Google, afslører firmaets direktør.


 


Det er helt sikkert et område, som vi syner er vigtigt og som vi fokuserer på, siger Googles direktør, Larry Page.


Google har netop annonceret sit første kvartalsregnskab for 2012, og i den forbindelse svarede firmaets direktør, Larry Page, på spørgsmål fra analytikere og journalister.


Megen af snakken ret kedsommelig for os gadgetnørder, men én udmelding fra den gode Hr. Page fik os til at rette ører.


?Der har været stor succes blandt nogle billigere tablet-computere, der bruger Android. Måske ikke den fulde version af Android, men vi mener afgjort at der vil være stor succes i den billigere del af markedet. Vi vil se prisbillige produkter, der vil have en stor betydning. Det er helt sikkert et område, som vi synes er vigtigt og som vi fokuserer på .?


Der har lige siden CES været rygter om, at Google er på vej med en slags Nexus-tablet, der skal levere en syv-tommer skærm, quadcore-processor og et lækkert design til en pris på blot 200 dollars i USA. Sådan en maskine vil være en direkte udfordring af ikke bare Apples iPad, men også Amazon Kindle Fire, der har pæn succes i USA.


Google afholder sin årlige udviklerkonference i slutningen af juni, så mon ikke vi ser noget til den tid.

Annonce