Forside Nyheder

Hvad fortæller Tim Cook 29. maj?


 


Det er netop blevet annonceret, at Apples Tim Cook skal være en af hovedtalerne på AllthingsDs tech-konference, D10, der finder sted i Californien 29. maj. Nu begynder et kapløb i medierne om at gætte på, hvad han vil sige.


Når Wall Street Journals tech-website AllthingsD afholder deres 10. årlige tech-konference, D10, bliver konferencen åbnet af ingen ringere end Apples Tim Cook. Åbnings-eventen for konferencen er traditionelt lavet som et interview, hvor store hotshots fra tech-branchen løfter sløret lidt for, hvad de mener, branchen har i vente, og hvad forbrugerne kan forvente af gadget-trends i de kommende år.


Således har Steve Jobs været på scenen flere gange (på D7-konferencen sammen med Bill Gates), og i år overtager Tim Cook hans plads. Interviewet er ventet med spænding, da det er første gang, Cook optræder på slap line på en scene udenfor de trygge rammer, en Apple-pressekonference giver ham.


Han vil næppe afsløre nogle nye produkter på eventen, men der kan sagtens slippe nyt ud om Apples fremtidsplaner, f.eks. deres forsøg på at indtage TV-markedet, hvilket forventes at komme i efteråret.


D10 finder sted i Rancho Palos Verdes i Californien 29. maj og har også Oracles CEO Larry Ellison samt New Yorks borgmester Michael Bloomberg på programmet.

Annonce