Forside Nyheder

Hvad tager Apple med til WWDC i juni?


 


Apple har netop indkaldt til deres årlige WWDC-konference, World Wide Developer Conference, i Moscone Center i San Francisco. Konferencen åbner 11. juni, og der er som altid rift om de dyre billetter, for Apple præsenterer som regel noget spændende i de dage.


Der er tradition for at Apple bruger WWDC til at præsentere nye ting. I 2010 var Steve Jobs således på scenen for at præsentere iPhone 4, FaceTime og iMovie, samt navnet iOS for Apples mobile styresystem. I 2011 var det MacOS X Lion, samt alle de nyskabelser, den første med sig, der blev præsenteret. Det er med andre ord ikke småting, der afsløres i de første dage af WWDC.


Derfor er der allerede nu store spekulationer i gang om, hvad Apple har tænkt sig at vise frem. Det er ikke så længe siden, de har afsløret den nye iPad og iPhone 5 er først sat til at blive lanceret i oktober. Et godt bud er, at derfor, at der vil blive fokuseret på Mountain Lion, den næste udgave af MacOS, og måske nye funktionaliteter til iOS.


Billetterne, der koster 1600 dollar stykket (ca. 9000 kroner) er allerede revet væk. De blev udsolgt onsdag, hvor konferencen blev annonceret.

Annonce:
Forrige artikelGoogle Drive – ny diskplads i skyen
Næste artikelWelltempered Labs Simplex
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.