Forside Nyheder

LG åbner 3D-butik på TV’etLG har åbnet onlinebutikken 3D World, der kan tilgås direkte fra skærmen på firmaets Cinema 3D-modeller. LG håber på at butikken snart kan bugne af “premium” 3D-indhold.


Hvis man er indehaver af et LG Cinema 3D-fjernsyn, er der lige kommet (meget) tidlige julegaver fra producenten selv. I tilfælde af, at man ikke skulle ligge inde med godt 3D-materiale på f.eks. Blu-ray, som man kan imponere vennerne med, har LG nu åbnet en onlinebutik med 3D-film, som man kan tilgå direkte fra TV’et. Den hedder LG 3D World.


I deres pressemeddelelse skriver LG, at de satser på “premium content” og at de i de kommende år vil arbejde på at få “det mest efterspurgte” 3D-materiale ind i biksen. Om det betyder, at Hollywood-film i 3D vil blive tilgængelige, vil tiden vise.


Har man en 2011-model, skal man downloade en app via LGs smart-tv-netværk for at få adgang til materialet. Softwaren i de nyeste 2012-modeller understøtter dog allerede 3D-biksen, så her skulle funktionen gerne dukke op efter en eventuel softwareopdatering.


LGs Cinema 3D-modeller kan fås fra helt ned til omkring 6.000 kroner for en 42″ LCD-skærm.

Annonce