Forside Nyheder

Libratone forstærkes


 


Den danske producent af designerhøjttalere til Apple Airplay får tilført kapital fra ny investor.


SEED Capital investerer yderligere15 mill. kr. i danske Libratone, firmaet der laver designerhøjttalere med Apples AirPlay-teknologi til trådløs overførelse af lyd.


Libratone har på rekordtid opnået stor opmærksomhed og anerkendelse både i danske og internationale medier for produktdesign, brugervenlig teknologi og lydkvalitet. På blot et år har Libratone formået at positionere sig som seriøs spiller på det globale audiomarked, og blandt andre den amerikanske elektronikgigant Apple sælger i dag højttalere fra Libratone i Apples Online-butikker i Europa og USA samt i et stort udvalg af Apple Stores i England, Frankrig, Tyskland og USA.


Libratone skal anvende den tilførte kapital til at sætte yderligere skub udviklingen, både indenfor organisation og salg samt udvikling af helt nye lydprodukter.


?Vi skal i 2012 lancere både nye og opgraderede produkter, entrere nye markeder over hele verden, ansætte en god portion nye ansatte, og forhåbentlig får vi for den indsats en masse nye, glade kunder. Vi er meget tæt på at åbne salget af Libratone produkterne i Japan, Hong Kong og Singapore, ligesom en introduktion på det kinesiske marked er i støbeskeen,? fortæller Tommy Andersen co-founder og nyudnævnt CEO hos Libratone A/S.

Annonce