Forside Nyheder

Loewe Connect i små størrelser


 


Nu kommer Loewe Connect i 22 og 26 tommer, og de små luksus TV er faktisk til at betale.


I dag vil de fleste nok finde TV under 30″ for lille til en stue, men til køkken, værelser og kontorer kan det også let blive for stort. Og det er netop som ?ekstrarums-tv? at de nye Loewe Connect SL 22 og 26 tommer tv er velegnede.


Med deres ultraflade Slim-Line-design, praktiske størrelse og høje udstyrsniveau er de perfekte som tv i rum, hvor pladsen er mere begrænset end i stuen. Med den nyeste Edge-LED-teknologi leverer de små Loewe Connect-modeller den bedste billedkvalitet og er samtidig kendetegnet ved et lavt strømforbrug.


På trods af størrelsen byder Loewe Connect SL 22 og 26 på Full-HD og LED bagbelysning (Edge).


 


  


De små Connect modeller ? også kaldet Loewe Connect Mini´er – har en lang række tekniske funktioner, som normalt ikke findes i de små TV. De indeholder bl.a. Loewe Media platform med; MediaText, MediaHome og MediaUpdate. Sidstnævnte funktion gør det nemt at opdatere tv´ets software via internet eller via USB-port.


Med MediaText (HbbTV) understøttes også fremtidens internetbaserede tekst-tv-funktion som Danmarks Radio lige nu laver forsøg med, og Loewe MediaHome giver adgang til billeder, videoer og musik på hjemmenetværket. Tv´et har internetadgang via LAN- eller Powerline-forbindelse ? eller via WLAN (med WLAN dongle, der fås som ekstraudstyr).


Af tilslutninger er der to USB-porte, to HDMI-stik og en LAN-port. Og helt i Loewes ånd, er også de små Loewe Connect-modeller udstyret med multi-tuner til modtagelse af  både DVB-T, C og S. Endvidere er det muligt at integrere Connect Mini´erne med Loewes øvrige systemløsninger, både når det gælder lydprodukter og når det gælder streaming af programmer fra ét Loewe tv til et andet Loewe tv.


Designet er minimalistisk. Farvevalget står mellem Sort Højglans, Hvid Højglans og Sølv. De leveres som standard med en elegant bordstand. Som tilbehør fås en specialdesignet gulvstand samt vægbeslag.


 


Priser  • Loewe Connect 22 kr. 6.999,-
  • Loewe Connect 26 kr. 7.999,-

Annonce