Forside Nyheder

Martin Logan Motion


 


Martin Logan er nu klar med anden generation af Motionserien, her præsenteres Motion 20 og 40.


Motion 20 og 40 er første skud i anden generation af Motionserien fra Martin Logan. I forhold til første generation er designet nu blevet mere stilsikkert slankt og enkelt.


Der er tale om placerings- og stuevenlige højttalere til en overkommelig pris, designet med Martin Logans sædvanlige højre krav til kvalitet og ydeevne.


Kabinetterne fremtræder i et elegant og underspillet design. Et aftageligt perforeret gitter fungerer som “frontstof” og giver designassociationer i retning af Martin Logans elektrostathøjttalere. Bag på højttalerne finder man et sæt kraftige højttalerterminaler med mulighed for biwireing/-


Lyden er raffineret med et stort dynamikområde og klarhed.


 
Folded Motion


I Motion serien anvendes en nyudviklet Folded Motion diskantenhed.


Diskanten har ingen svingspole, men består af en ultra let foldet membran der er placeret i et meget kraftigt magnetfelt. Når man sender signal (strøm) gennem membranen flekser den som en harmonika og klemmer luften ud mellem sine folder, som når du smutter en varm mandel mellem tommel- og pegefinger. Hastigheden, hvor med luften forlader Folded Motion diskanten, er således 5 gange højere end membranens egentlige hastighed.


Membranen i Folded Motion diskanten har et 8 gange større areal end en almindelig dynamisk 1″ diskant, men har samme diameter. Den bevæger sig således 90% mindre ved det samme lydtryk, hvilket giver lavere forvrængning, højere detaljering og større præcision.


Modellerne leveres i sort pianofinish, og senere også i højglans mørk kirsebær eller hvid højglans!


 


Priser  • Martin Logan Motion 20: kr. 13.000,- per sæt
  • Martin Logan Motion 40: kr. 18.000,- per sæt

Leveres i første omgang i sort pianofinish.


 


Kilde: Interceptor

Annonce