Forside Nyheder

Medie: Kaos i dansk tablet-firma

 
Den 7″ Android-tablet Jecopix TabOne1 blev solgt for kr. 999,-


 


Danske Jecopix var klar til et tablet-eventyr, men et tragisk dødsfald ser ud til at have udløst kaos istedet.


Jecopix var klar til et tablet-eventyr, og lokkemidlet var billige Android-tablets. Deres 7″ TabOne1 blev solgt for under 1000 kroner, mens den større 10″ TabOne2 blev solgt for kr. 1.699,-


Men nu er det endt med frustrerede kunder, mistro og beskyldninger om svindel – samt et tragisk dødsfald. Det skriver Mobilsiden.dk


?Blandt andet leveringsproblemer, produkter der blev væk i de internationale forsendelser og vrede kunder var en del af hverdagen,? fortæller en kilde til Mobilsiden.dk der ønsker at være anonym (kildens identitet er dem bekendt).


Da produkterne Jecopix TabOne og TabOne2 blev sat til salg, rejste flere mulige købere tvivl om produkterne. Kunne det overhovedet lade sig gøre, at sælge dem så billigt. Da betaling kun kunne ske med Paypal, via en ukrypteret website, virkede firmaet ligefrem mistænkeligt.


 Den 10″ Android-tablet Jecopix TabOne1 blev solgt for kr. 1.699,-


 


Forsinkelser og leveringsproblemer tårnede sig op, og d. 23. marts 2012 blev den daglige leder Claus Ovesen fundet død. Han valgte livet fra, skriver familien i dødsannoncen.


En række af de personer der har været kunder i Jecopix modtog lørdag den 31. marts 2012 en kortfattet mail fra stifter af Jecopix Aps, Jesper Vestergaard Mortensen.


Her skriver han, at advokat, revisor og banken for Jecopix, nu arbejder på højtryk for at løse alle problemerne i firmaet.


Nogle købere har dog fået deres produkt leveret, med blandet modtagelse. De første bedømmelser svinger, ifølge Mobilsiden.dk, fra utilfredshed med kvaliteten til godkendt.


Det er ikke lykkedes for Mobilsiden.dk at få oplyst hvilken advokat der arbejder med sagen, og derfor er det stadig uvist, hvad der sker for de kunder der har bestilt og betalt for produkter, eller hvordan man skal forholde sig, hvis der er behov for service og reklamation.

Annonce