Forside Nyheder

Mortal Kombat lander til Vita i næste måned


Den 4 maj lanceres et nyt kampspil til Sonys håndholdte spillekonsol . Warner Bros og Netherrealm Studios står bag Mortal Kombat og lover at spillet vil byde på 150 helt nye missioner i spillets Tower Mode, ligesom det vil benytte sig af Vitaens touchfunktioner, mulighed for at tage røntgenbilleder (formentig kun i spillet, høhø) og mere. Spillet er tidligere udgivet til PS3 og Xbox 360. Alt DLC materiale der tidligere er udgivet til de “store” konsoller, vil også være at finde på Vita-versionen.

Annonce:
Forrige artikelUdvalgte Aprilsnar
Næste artikelApple bøjer sig for EU, nu 2 års reklamationsret
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.