Forside Nyheder

Nye iPad-ejere savner personligt hotspot


Her burde der være en aktivering af hotspot for 3G iPad ejere (Screenshot: Recordere.dk)


 


Nye iPad-ejere savner personligt hotspot


Først var det 4G, der kun var 3G, så var der det med temperaturen, og nu er der flere udfordringer for ejerne af den nye iPad.


Er du ejer af den nye iPad med LTE/3G modem, og mobildata-kunde hos andre teleselskaber end Telia, har du nok opdaget at noget mangler et punkt i opsætningsmenuen.


 


Ingen mobilt HOTSPOT support


Recordere.dk har talt med flere iPad ejere, der havde set frem til at bruge deres nye iPad som et batteristærkt mobilt hotspot, og har man Telia abonnement virker det også fint.


Men er man derimod kunde hos TDC, 3 eller Telenor, er der ikke p.t. mulighed for at bruge det med sin nyindkøbte iPad.


Hos Teleselskabet 3 indrømmer de at der er et problem mellem Apple og 3, som 3 står for at løse.


?Vi er i gang med at finde en løsning, men vi oplever ikke stor efterspørgsel på en løsning, og de fleste iPad ejere, har allerede en iPhone, der kan bruges som Hotspot? fortæller pressechef Stine Green Paulsen fra 3 til recordere.dk.


Hos TDC er problemet det samme, og herfra lyder det at det ikke er et bevidst fravalg. Selvom produktet allerede er ude, skal de nok komme med en løsning, der gør at kunderne får mulighed for at slå hotspot til på deres iPad.


?Vi er blevet taget med bukserne nede. Vi vidste ikke at der var forskel på iPad2 og 3 i den retning. Vores mobile bredbånd skal virke, uanset om det er en iPad, eller et almindeligt 3G modem? fortæller direktør for Mobilt Bredbånd hos TDC, Steen Meyerhoff, til recordere.dk.


Vi har ikke fået svar fra Telenor, men er ret sikre på, at problemet er det samme


 
Det er sådan at 3G brugerne helst vil se deres indstillinger


 


Løsningen er let


Det kræver ikke en opdatering af softwaren fra Apple, men en såkaldt operatør-fil, som teleselskaberne selv kan sende til Apple, og få ud via iTunes.


Så mon ikke de ramte iPad  ejere snart får en meddelelse om, at der er en opdatering fra deres teleskab, når de docker deres iPad ?

Annonce