Forside Nyheder

Nyt B&O TV til folket d. 2. maj ?


Snart ventes de nye TV-apparater, indenfor de mere prisvenlige B&O PLAY produkter, på gaden.


 


Bang & Olufsen er på vej med et helt nyt TV-koncept under B&O PLAY kategorien. Det er en ny serie TV til folket, som ventes lanceret på et stort event her d. 2. maj.


B&O gør sig klar til den næste store betydningsfulde lancering. Nu gælder det nye fladskærms-TV. Men ikke bare endnu en dyr og eksklusiv model, som de færreste får glæde af. Nej, dette bliver noget helt nyt.


Det nye TV-koncept er en del af B&O PLAY produkterne, det nye brand der også sælges udenfor B&O-butikkerne og på nettet.


B&O PLAY blev lanceret på CES-udstillingen i Las Vegas i januar, hvor første produkt i den nye kategori – den lille Beolit 12 Airplay højttaler – samtidig havde verdenspremiere.


I det seneste kvartalsregnskab skriver B&O: ?I fjerde kvartal vil Bang & Olufsen under subbrandet B&O PLAY lancere et nyt tv-koncept, som vi har meget store forventninger til.”


Da B&O kører med forskudt regnskabsår, og lige har overstået 3. kvartal regnskabsmæssigt, så betyder 4. kvartal i denne sammenhæng april-maj-juni i år.


Bang & Olufsen har indkaldt til pressemøde med teksten: “Save The Date. B&O PLAY fra Bang & Olufsen holder pressemøde onsdag den 2. maj 2012. Sæt kryds i kalenderen.”


Recordere.dk er med, og dækker det der kan være en af de vigtigste produktlanceringer fra B&O i flere år.


 Invitationen fra B&O til den formodede lancering af B&O PLAY TV

Annonce