Forside Nyheder

Pico-projektor fra Acer får strøm fra USB


I dag er en projektor noget, man lige smider i tasken og tager med sig sammen med laptoppen og iPad’en. I hvert fald, hvis det står til projektor-producenterne, der bliver ved med at spytte pico-projektorer ud. Nu er der landet en ny fra Acer.


De fleste af Recorderes læsere vil nok foretrække en projektor i ordentlig størrelse, der kan blæse et lækkert Blu-ray-billede op i superskarp 1080p. Men der er enkelte tilfælde, hvor en lommeprojektor er praktisk. Ud over de mere arbejdsrelaterede tidspunkter, hvor man har brug for at vise en Powerpoint-præsentation i et lille mødelokale uden projektor, er det da smart, at man kan have en projektor med i sommerhuset, eller for den sags skyld i flyveren.


Især det sidste er nu blevet muligt med den nyeste pico-projektor, C120, fra Acer. Dens strømforbrug er nemlig så beskedent, at den kan køre via den strøm, den får fra USB-stikket på din laptop. Det lave strømforbrug skyldes blandt andet den LED-lampe, der sidder i projektoren, der kan vise billeder i op til WXGA-størrelse, altså 1280×768 pixels. Det er altså lige nok til HD-videoer i 720p. Den kan levere 100 ANSI lumen, vejer 180 gram og er kun 12 cm på den længste led.


For dem, der gerne vil se film fra laptoppen i flyveren, men ikke kan få plads til laptoppen, fordi ham idioten foran har lagt sit sæde helt ned, er der håb. Nu kan du bare klistre et stykke A4-papir fast et eller andet sted, og så er du oppe at køre.


Acer C120 er på butikshylderne i Danmark til en pris på ca. 1750 kroner.

Annonce