Forside Nyheder

Rygte: Google gemmer tablet lidt endnu


Google gemmer deres Android tablet væk bag lås og slå lidt endnu  (Foto/illustration: recordere.dk)


 


Rygterne har hidtil peget på en maj-lancering, for den første Android tablet under Googles eget navn. Men nye oplysninger tyder på at lanceringen nu er udsat.


Med de mange rygter i omløb, om at Google er på vej med en Android-tablet i eget navn, er det næppe nogen længere der betvivler at de produkter kommer.


Rygterne taler om om en 7″ Android tablet med Nvidia Tegra 3 processor og WiFi (ingen 3G / 4G). Den skulle komme med Android 4, Ice Cream Sandwich, og første version skulle være klar nu.


Men nu forlyder det at Google vil udsætte lanceringen, i et forsøg på at presse produktionsprisen på den nye tablet endnu længere ned. Det skriver TheVerge.com.


Der var nemligt lagt op til at en Google Nexus tablet også ville være billig, så Google kunne sprøjte dem ud på markedet. De første prisindikationer talte om $150 – $200 (kr. 900 – 1200) men noget tyder på at den er endt på $250 (kr. 1450).


Selvom det måske ikke lyder dyrt set med danske øjne, så er det ifølge The Verge mere end Google havde håbet på. Så nu vil de sammen med producenten Asus se om der kan ændres noget som presser prisen yderligere.


Amazon sælger deres Kindle Fire 7″ Android tablet for $199, men det er en mere skrabet tablet end Googles uden Tegra 3 og Android 4.


Der spekuleres i om udsættelsen i virkeligheden handler om de seneste rygter fra Apple-lejren, om at der nok kommer en mindre iPad med 7,85″ skærm. Så Google Nexus tablet skal klargøres til den konkurrence.


Hvornår kan vi så få den nye tablet at se? Ja, hvis de seneste rygter her taler sandt, så vil den tidligst komme til juli. Men det kan godt blive endnu senere.

Annonce