Forside Nyheder

Samsungs quad-core-rygter var falske


 


Samsung Galaxy Tab 2 10.1 får alligevel ikke en quad-core-processor ombord, som Recordere skrev i går. Det viste sig at være en meget stor and.


Igår kunne man her på sitet læse, at Samsung ud af det blå havde standset produktionen af deres kommende tablet, Samsung Galaxy Tab 2 10.1, fordi de øjnede chancen for at lancere den med en quad-core-processor i stedet for den dual-core-processor, som den oprindeligt var lanceret med. Rygtet kom fra Netbooknews, der citerede en “Samsung-insider” i Sydkorea som kilde til rygtet.


Samsungs PR-folk har nu været ude over det meste af verden for at dementere nyheden. Således hørte Recordere også fra Samsung, der forsikrede os, at Samsung Galaxy Tab 2 10.1 stadig er i produktion. Og at rygtet om quad-core-processoren var noget værre sludder.


?Galaxy Tab 2 (10.1) vil ikke få en quadcore processor. Produktionen er ikke blevet standset, og Galaxy Tab 2 (10,1), vil ifølge planen være i butikkerne i løbet af maj måned? udtaler Erik Johanneson, der er nordisk PR-chef for Samsung, i en e-mail.


Vi kan altså stadig se frem til at få Samsungs iPad-konkurrent i hænderne her i foråret.

Annonce