Forside Nyheder

SkyDrive reduceret til 7GB


 


Microsoft har redet på en bølge af velvilje fra brugerne i en periode. Men nu er Redmond-firmaet måske igang med at gøre sig upopulære. Et af de mere ekstravagante tilbud fra firmaet er netop blevet langt mindre interessant.


“Du behøver jo ikke et microSD-slot i en Windows-telefon. Du har 25GB på SkyDrive, du kan bruge gratis!”


Sådan lød ordene, da Recorderes udsendte var nede for at købe den Nokia Lumia 900, som vi bringer en test af lige om lidt. De faldt i en small-talk-samtale med den rare og engagerede salgsmedarbejder i en af det amerikanske teleselskab AT&Ts butikker.


Microsofts tilbud om at man kan få 25GB gratis lagerplads med, når man køber en Windows Phone eller opretter en Hotmail-konto, er også et tilbud, der er svært at sige nej til. Det er et af de områder, hvor Microsoft har været på forkant i forhold til konkurrenter som Apple og Google.


Men det er de ikke mere. Microsoft har netop sat den gratis lagerplads, de tilbyder nye “kunder” i denne forbindelse ned til sølle 7GB, under en tredjedel af det oprindelige tilbud. Det sker samtidig med, at SkyDrive-app’en til Windows Phone er kommet i en ny version.


Nu skal man fremover betale fra 10 dollar om året for ekstra lagerplads (20GB ekstra), og man kan få op til 100GB for 50 dollar pr. år.


Ifølge Steven Sinofsky, der er en af hovedaktørerne bag den kommende Windows 8, er 7GB nok til 99% af brugerne. Det skriver han i en blog-post på Building Windows 8-bloggen, hvor man også kan læse mere om, hvordan SkyDrive bliver integreret i Windows 8.

Annonce