Forside Nyheder

Skype indtager PlayStation Vita


 


Fra idag kan du bruge din PS Vita til andet end spil. Skype ligger klar til download.


Skype har netop fortalt os, at videoopkald via Skype bliver tilgængeligt på PlayStation Vita. Det er første gang at Skype  bliver tilgængeligt på en håndholdt spillekonsol. Det er muligt med både video- og taleopkald som vi kender det. Skype kan downloades via PlayStation Store og ligger under rubrikken “Social”.


Skypes Manrique Brenes, Senior Director for Emerging Opportunities udtaler i forbindelse med lanceringen følgende:


?Vores brugere sætter pris på at have adgang til Skype, hvor og hvornår de vil. Med lanceringen af Skype til PS Vita kommer vi et skridt nærmere vores mål om at gøre videoopkald med Skype tilgængeligt på alle platforme over hele verden. Og samtidig opfylder vi et behov for eksisterende PlayStation-brugere ved at tilbyde videoopkald på et spilsystem.?


Skype på PS Vita-systemet kører i ?baggrundstilstand? for brugerne, mens de spiller eller bruger andre applikationer. Når du spiller kan du pause spillet, foretage et opkald og derefter vende tilbage til spillet. Ydermere kan PS Vitaens front- og bagsidekamera begge benyttes under et Skype-opkald.

Annonce