Forside Nyheder

Skype nu klar til Windows Phone


Skype til Windows Phone understøtter VoIP-opkald og videochat via 3G og Wi-Fi


 


Brugere af Windows-mobiler kan nu også ringe gratis eller til nedsat pris samt videochatte via VoIP-tjenesten Skype.

Betaversionen blev annonceret i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona tilbage i slutningen af februar, men her til morges er Microsoft endelig klar med version 1.0 af Skype-applikationen til Windows Phone.


Softwaregiganten har produceret videoen foroven for at vise mulighederne med Skype på Windows Phone, og brugergrænsefladen ser da også dejlig behagelig og intuitiv ud. Skype til Windows Phone understøtter tale og videochat via 3G/4G og Wi-Fi, og understøtter også Instant Messaging med flere samtidige brugere.


Applikationen understøtter 18 forskellige sprog – inklusiv dansk – og koster gratis. Den kan hentes fra Windows Marketplace og virker med alle Windows-mobiler, der kører Mango-opdateringen, også kendt som version 7.5.

Annonce:
Forrige artikelTablets overhaler laptops som TV-alternativ
Næste artikelBeoLiving Viano – Luksus-underholdning til biler
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.