Forside Nyheder

Sonos afliver egen controller


 


Hvis du er fan af Sonos Controlleren, så er det ved at være sidste chance for at købe en ekstra. Den udgår snart.


Sonos egen fjernbetjening er på vej til at udgå. Funktionerne er for længst erstattet fjernkontrol fra smartphone og tablet, og interessen for at købe den forholdsvis dyre egenproducerede Sonos Controller er forsvundet.


Og det virker da også som et fornuftigt valg. Produktet har haft sin tid, men er nu blevet overhalet af udviklingen.


“Med funktionaliteten på iPad og iPhone kan den slet ikke følge med mere. Dens force ligger i at den altid var klar til brug – instant on – men det kan jo ikke stå mål med de features du har på f.eks. iPad nu” fortæller recordere.dks egen Sonos ekspert Jens E. Hummelmose.


Hos Sonos har de længe været klar over, at deres Controller levede på lånt tid.


“Vi vidste helt fra den spæde start med kontrol via smartphones, og den eksplosion der skete i brugen af iPhone som fjernbetjening, at vi ønsker en fjernbetjening der altid ligger i lommen” fortæller Sonos stifter og direktør John MacFarlane til TheVerge.com.


Sonos Controller koster kr. 2.799,- lidt endnu. Men fra 1. juni udgår den hos Sonos.


Så er du fan af den dedikerede fjernbetjening, så er det nu du skal købe et eksemplar i reserve, og ellers holde øje med lagersalg på de sidste rester.

Annonce