Forside Nyheder

Touchskærmen, der kan foldes, som man vil


 


Californisk firma er klar med skærmteknologi, der kan foldes som man vil også som gør at man kan putte touchskærme på hvad som helst.


Hvem siger, en tablet skal være flad? Kan man tænke sig et cylindrisk TV? Hvorfor skulle man ikke kunne lave touch-overflader, der kan foldes om en hvilken som helst form for device? Det var det, de spurgte sig selv om hos Californiske Atmel. Firmaet er specialiseret i at lave touch-interfaces og touch-skærme, der kan bruges til hvad som helst, og har f.eks. leveret en del af skærmteknologien til Samsungs Galaxy Tab-tablets og phablet’en Note fra samme firma.


Nu har firmaet så præsenteret XSense, en ny teknologi, der giver mulighed for at folde touch-skærme på hvilken som helst måde, man lyster. Vi har tidligere set skærme, der kan rulles sammen og foldes, men berøringsfølsomme skærme, der kan det samme, er sjældne. I en video produceret af Atmel kan man se en række forslag til, hvad man kan bruge en super-foldbar skærm til, rent designmæssigt. Men måske har I, kære Recordere-læsere nogle bedre forslag i anledning af påsken? I så fald vil vi gerne høre dem i kommentarfeltet herunder.


 

Annonce