Forside Nyheder

YouTube via Google TV bliver mere personlig


 


For de læsere, der allerede har fået Google TV op at køre i stuen, eller som planlægger at købe nogle af de Sony-produkter, der snart kommer til Danmark med Google TV ombord, er der godt nyt.


Google har meddelt, at de satser på at gøre Google TV mere personlig og individualiseret for at adskille sig fra konkurrenter som Apple TV og Samsung SMART TV. Et af de steder, hvor de starter med at gøre det, er på YouTube-app’en på Google TV. 


Den seneste opdatering af denne app forsøger nu, ud fra de data, som Google i forvejen kender om dine vaner fra brug af YouTube og andre Google-produkter, at anbefale YouTube-videoer til dig, som de tror, du vil være interesseret i.  


Derudover vil app’en også forsøge at drage fordel af, at du sidder og kigger på en “rigtig” TV-skærm og ikke bare en computerskærm eller en tablet, og skrue kvaliteten så højt op som muligt fra starten. Det betyder altså, at afspilningen af videoen vil starte i den højeste kvalitet, den er tilgængelig i, så du ikke selv skal ændre opløsningen undervejs.

Annonce