Forside Produkter HiFi & Surround

BeoLab 12-højttaler fås nu i hvid


 


Bang og Olufsen forsøger nu at gøre deres tilstedeværelse endnu mere umærkelig i din stue ved at lancere BeoLab 12-højttaleren i hvid.


Enten kan man lide det eller også kan man ikke. Men der hersker ikke meget tvivl om, at et par sorte højttalere på en hvid væg ikke ligefrem kan betragtes som værende u-iøjenfaldende. Er man dog glad for produkter fra Bang og Olufsen, har Struer-firmaet nu et bud på, hvordan det kan gøres bedre.


De har nemlig udsendt den eksklusive og temmelig flade højttaler BeoLab 12 i en hvid udgave, der således endnu nemmere kan falde i med de hvide vægge, vi skandinaver er så glade for. BeoLab 12-3 er navnet på den hvide model, der ligesom de foregående i serien er designet af David Lewis.


BeoLab-højttalerne er aktive, med en indbygget ICEpower-forstærker. Måske er det derfor, de ligger i den mere pebrede ende af skalaen med en pris på 16.295 kr. – pr. stk. Eller også er det bare fordi, der står B&O på.

Annonce