Forside * Nyheder

B&O Beoplay V1 pakkes ud i dag


Den fod der følger med som standard på Beoplay V1 er til gulv eller lave TV-møbler (Foto: recordere.dk)


 


Så er det blevet B&O-dag. Dagen hvor Bang & Olufsen endelig officielt kan præsentere det nye Beoplay V1 TV for hele verden.


I dag er en af de mest spændende dage for danske Bang & Olufsen i flere år. Det er dagen hvor de ikke blot kan præsentere endnu et nyt TV, men dagen hvor de vender tilbage til stuerne hos Familien Danmark.


B&O PLAY V1, eller Beoplay V1, er nemlig det første “folke-tv” siden MX-modellerne. Det vil sige et TV der prismæssigt ligger i et leje hvor de fleste kan være med. Det er stadig ikke billigt som i røverkøb, men med priser der starter ved 17-18000 kroner har Bang & Olufsen bevæget sig ned i et prisleje der burde kunne lokke nye kunder til.


 



Fjernbetjeningen er meget lækker. En modificeret udgave af Beo4.  (Foto: recordere.dk)


 



Beoplay V1 virker meget let i sit udtryk (designet).  (Foto: recordere.dk)


 



Den mørkegrå udgave af BeoPlay V1 falder fint ind i mørke omgivelser. (Foto: recordere.dk)


 


Oplev det i B&O-butikkerne


Den officielle verdenspremiere er i aften fra kl. 17:30 dansk tid (CET), men B&O-butikkerne har forpremiere på det nye TV i dag fra kl. 10.


Så der er mulighed for at opleve det selv. Vi er ikke klar over om det gælder alle B&O-butikker eller kun udvalgte, så spørg dig frem inden du kører forgæves.


Dagen igennem vil vi samle billeder, indtryk og oplysninger.


Læs mere om indholdet af de nye TV i vores læk


Herunder ses designet på video.


 


Opdateret: Nu er vi klar med første kig på Beoplay V1


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.